Снимка Булфото, архивГолям срам бра младежкият национален отбор по футбол на

...
Снимка Булфото, архивГолям срам бра младежкият национален отбор по футбол на
Коментари Харесай

Голям срам. Младежите на Северна Македония разгромиха България с 5 на 1

Снимка Булфото, списък

Голям позор бра младежкият национален тим по футбол на България в последния си мач на шампионата в Турция. 

Младежите ни записаха тежко проваляне на Анталия Къп 21 с 1:5 от Северна Македония. Като цяло тежкият резултат не дава отговор изцяло на показаното на терена от двата отбора, само че противникът съумя да се възползва от всичките си положения пред Светослав Вуцов, а нашите не използваха по най-хубавия метод териториалното си предимство през по-голямата част от срещата. Единственото попадение за България бе дело на Доминик Янков.

В състава на България като титуляр стартира деснияк бек на Черно море Виктор Попов.

Македонците откриха резултата в десетата минута, откакто при едно центриране вратарят Вуцов боксира топката, само че не съумя да я почисти по най-хубавия метод и противникът продължи да играе с топката и футболист на " алените " я прати с глава в опразнената врата.

В 30-ата минута македонците означиха втори гол. Техен състезател бе изтърван отляво на офанзивата и с пас по земя откри собствен съотборник на задната греда, с цел да стане резултатът 2:0.

В 50-ата минута намалихме резултата. Пас отдясно по земя откри капитана Доминик Янков на чиста позиция и халфът на Лудогорец засече топката във вратата.

Осем минути по-късно Македония стигна до трети гол. Защитата ни бе преодоляна с пас в зад линията, след което футболист на противника подаде на собствен съотборник прострелно по земя, който засече кълбото в мрежата.

В 76-ата минута падна четвърти гол във вратата ни. Центриране към далечната греда и футболист на македонците с плонж прати топката за четвърти път във вратата на Вуцов, написа Спортал.бг. 

Десетина минути преди края пристигна и пети гол във вратата на България. Футболист на Македония бе оставен самичък против Вуцов, като в началото не съумя да го преодолее, само че топката рикошира в Емануел Мирчев и влезе в мрежата ни.

Така младежите завършиха присъединяване си на шампионата с две победи - 2:1 над Украйна и 3:1 над Казахстан и тежка загуба от Северна Македония с 1:5.

БЪЛГАРИЯ 1:5 СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ
0:1 (10)
0:2 (30)
1:2 Янков (50)
1:3 (58)
1:4 (76)
1:5 (80)

БЪЛГАРИЯ:  12. Вуцов, 6. Попов, 4. Х. Петров, 5. С. Петров, 22. Галчев, 3. Бауренски, 13. Станев, 14. Кръстев, 11. Тонев, 8. Янков, 9. Митков

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР